Prev Next

Крем за лице, контур и шия с подхранваща и коригираща кожата формула 50ml, който подпомага естествения й възстановителен процес. Активната съставка Sepilift® DPHP има тройно действие: стимулира синтеза на колаген, подобрява еластичността на кожата, има висока ефективност срещу свободните радикали. Маслото от ший заедно с витамините Е и А в крема предоставят безценна хидратираща и подхранваща грижа.

Начин на употреба: Всяка сутрин и/или вечер, върху идеално почистена кожа на лицето и шията нанасяйте малки количества от крема. С върховете на пръстите си разнесете с леки масажни движения.

Sepilift® DPHP - Стяга и повдига кожата като подобрява овлажняването и еластичността й. Защитава я от вредното въздействие на свободните радикали. Стимулира синтеза на колаген и изглажда съществуващите бръчки, като същевременно предпазва от образуването на нови. В резултат, кожата е по-свежа и тонизирана.

Масло от шйи - Подхранва епидермиса, което подобрява еластичността и мекотата. Предпазва от дехидратиране.

Витамин Е - Активен антиоксидант, неутрализиращ свободните радикали. Защитава колагеновите влакна и липидите на епидермиса от деградация, предотвратява преждевременното стареене на кожата, овлажнява и придава еластичност на епидермиса.