Prev Next
Дневен крем срещу умора за лице, шия и деколте 50ml
Дневен крем срещу умора на кожата на лицето, шията и деколтето с витализиращ ефект. Специалната активна съставка Matrixyl® 3000, с научно доказано действие в борбата с бръчките, осигурява на кожата еластичност и жизненост. Съдържащите се в състава на крема UV филтри предотвратяват фотостареенето и имат слънцезащитно действие.
Начин на употреба:  Нанася се всяка сутрин с леки масажни движения върху почистена и подсушена кожа на лицето, шията и деколтето. За по-добри резултати комбинирайте с останалите продукти от серия RUBELIA Golden Beauty.
Matrixyl ® 3000  - Действа на вътреклетъчно ниво и спомага за по-бързото възстановяване на кожата чрез по-ефективна и успешна междуклетъчна комуникация. Съставката активизира определени гени, отговорни за успешната работа на клетките, които отслабват с времето. Това помага на кожата да има по-гладък, тонизиран и хидратиран вид и да се чувства по-добре.
Хиалуронова киселина – Възстановява хидробаланса и възвръща еластичността. Стимулира синтеза на колаген като същевременно намалява дълбочината и броя на бръчките.
Витамин Е  - Активен антиоксидант, неутрализиращ свободните радикали. Защитава колагеновите влакна и липидите на епидермиса от деградация, предотвратява преждевременното стареене на кожата, овлажнява и придава еластичност на епидермиса.